Nieuws
Fototentoonstelling op 16 en 17 maart 2024 in de Meent te Nuland.
Beleef op 16 en 17 maart 2024 de jaarlijkse expositie van Fotoclub Nuland in het hart van gemeenschapshuis de Meent.
Ontdek meer dan alleen prachtige foto’s in de categorie ‘Vrije fotografie’. Elk lid laat zich zien met één foto speciaal gemaakt voor de jaaropdracht, dit keer met als thema ‘Water in beweging’.
Een deskundige vakjury beoordeelt de jaaropdrachtfoto’s en onthult op zondag 17 maart de trotse winnaars.
Maar het publiek heeft een cruciale rol en kiest de winnaar van de publieksprijs, zowel uit het bijzondere ‘Vrije fotografie’ gedeelte als uit de intrigerende foto’s van de ‘Jaaropdracht’.
De tweejaarlijkse expositie van fotoclub De FotoSchouw staat weer voor de deur. Die vindt op zaterdag 23 en zondag 24 maart plaats in wijkcentrum ’t Slot op Kastelenplein 167, 5653 LX in Eindhoven. Op beide dagen zijn tussen 12.00 en 17.00 uur de beste foto’s van onze clubleden te zien. Met in totaal 130 foto’s en een audiovisuele presentatie van een half uur is het een van de grootste fototentoonstellingen in de regio. De toegang en parkeren zijn gratis. In de grote zaal zal het mooiste vrije werk te zien zijn. Bezoekers kunnen daarbij rekenen op ruim honderd foto’s over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is in de kleine zaal te zien hoe de leden in het afgelopen jaar zijn uitgedaagd om een aantal thema’s op bijzondere wijze in beeld te brengen. Thema’s die daar de revue zullen passeren zijn Pars pro Toto, Niet-alledaagse portretten, Spiegeling en Tegenstelling.
De combinatie van vrij werk, thematisch werk en de audiovisuele presentatie beloven een verrassende expositie op hoog niveau, het is daarom zeker de moeite waard om dit nu al in je agenda te noteren! Natuurlijk zijn op beide dagen ook de Fotoschouw-leden aanwezig en geven voor wie meer wil weten alle nodige uitleg over hun werk.