Nieuws


Expositie: Fotoclub Debuut uit Eindhoven zoekt de Ruimte

Op 20 en 21 april (11:00-17:00) heeft Fotoclub Debuut uit Eindhoven weer een expositie in de Kruisruimte, Generaal Bothastraat 75, Eindhoven. 

Het gekozen thema bood de leden deze keer alle ruimte. Ruimte om het thema letterlijk of juist intuïtief, kunstzinnig te interpreteren. Het thema was deze keer namelijk… “Ruimte”.

Sommige leden zochten letterlijk de ruimte op, zochten de weidsheid van de kust, van grote pleinen. Anderen dachten bij ruimte aan “heelal”, of juist aan een beperkte, benauwende ruimte. Zoals we van Fotoclub Debuut gewend zijn, namen leden de ruimte om een heel eigen invulling aan het thema te geven. Ook is er weer veel aandacht besteed aan de presentatie van de series, die in de Kruisruimte prachtig tot hun recht komen. Een veelzijdige tentoonstelling vol verrassingen, reden genoeg om te komen kijken!

Fotoclub Debuut deelnemers:

Gertjan Laurenssen

Helga Nuchelmans

Jorrit de Vries

Kees Visser

Lotte Vrij

Peter Toirkens

Toos de Laure

Groeten , Fotoclub Debuut

fcDebuut@gmail.com

Debuut.jimdofree.com


Hieronder een uitnodiging voor de jaarlijkse expositie van Fotoclub Ericamera in Eindhoven (13 en 14 april 2024), 

met het verzoek om deze rond te sturen onder de leden van uw fotoclub.Bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Bob Alisic,

Voorzitter Fotoclub Ericamera


Op 20 en 21 april exposeren wij weer in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Er hangen zo’n 100 foto’s, er zijn twee rode draden en er is een diashow. Toegang is gratis.