Berichten

Expositie FEGG
Foto Expressie Groep Gemert (FEGG) houdt in februari haar jaarlijkse expositie in KunstLokaal aan de Vondellaan 49 in Gemert. De officiële opening is op zondag 3 februari tussen 14:00 en 17:00 uur. Na de opening is de expositie de hele maand februari open op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur.

Uitreiking van de gewonnen foto van expositie Fotoclub Objectief.

Tijdens de prachtige en goedbezochte foto expositie van fotoclub Objectief in het weekend van 3 en 4 november kon men meedoen aan een verloting en stemmen op de foto die je het mooist vond. Die foto was dan ook de prijs als jouw lot werd getrokken.
Er is uitgebreid aan deelgenomen, waarvoor onze hartelijke dank. De winnende foto gemaakt door Hans Egelmeers, lid van de fotoclub is gewonnen door mevrouw Marga Vastré. Zij was erg verheugd dat ze deze foto had gewonnen en bedankt fotograaf Hans hartelijk voor deze prijs !
Op de foto Marja van Someren, bestuurslid van Objectief, die de foto overhandigt aan de prijswinnaar.

===================================================

Met veel genoegen nodigt FotoClub Brandevoort u uit voor een schitterende expositie.

De leden presenteren een selectie van hun werk uit het afgelopen jaar dat bestaat uit vrij werk met een grote diversiteit aan onderwerpen.

Tijdens de gehele expositie zijn leden van de fotoclub aanwezig om u te ontvangen en indien gewenst van de nodige informatie te voorzien.

Tevens is er een doorlopende beamerpresentatie van foto’s met diverse thema’s zoals architectuur, macrofotografie, landschap en natuur, en portretten.

De expositie wordt gehouden op zaterdag 16 maart en zondag 17 maart.

in het wijkcentrum ’t Brandpunt, Biezenlaan 29 in Helmond

Openingstijd zaterdag: 13.00 uur-17.00 uur en op zondag van 11.00 -16.00 uur.

 Zie ook bijgevoegde poster

U bent van harte welkom.

Hartelijke groeten namens

FotoClub Brandevoort

===========================================

Expositie Fotogroep Oirschot

Onze jaarlijkse expositie wordt op vrijdag 8 maart 2019 om 20.00 uur geopend door onze burgemeester Judith Keijzers-Verschelling in het Sociaal Cultureel Centrum de Enck in Oirschot.. Hiervoor willen we u van harte uitnodigen. U bent ook zaterdag en zondag van harte welkom.
Onze expositie wordt al jaren goed bezocht, zowel door inwoners van Oirschot en omgeving als door fotografen uit de regio.
De openingstijden zijn dit jaar:
Vrijdag 8 maart 20.00-22.00 uur
Zaterdag 9 maart 11.00-17.00 uur
Zondag 10 maart 11.00-17.00 uur

Wat is er te zien op de expositie?

Alle leden van de Fotogroep Oirschot exposeren met vrij werk dat het afgelopen jaar gemaakt is. Daarnaast is er ook werk te zien van de leden van onze thematische werkgroepen: Architectuur, Avond- en nachtfotografie, Creatief, Industrieel erfgoed en Natuur. De foto bij deze uitnodiging is een thema-uitwerking van de werkgroep Creatief.
Bijzonder dit jaar is, dat we – als “rode draad” en gezamenlijk thema – Oirschot “Anders” in beeld gebracht hebben. We hebben verschillende onderwerpen in het centrum van Oirschot op een verrassende en onverwachte manier in beeld gebracht.

We zijn nieuwsgierig naar jullie reacties op de getoonde werken en we willen daarover graag met jullie in gesprek.
We hopen jullie op de expositie (weer) te ontmoeten!

============================================================================